Burse - Fonduri mutuale

Peli Filip a asistat RCS&RDS(Digi) în procesul de vânzare a acţiunilor pe bursă

Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip

Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip

Autor: Cristina Bellu

28.04.2017, 10:55 843

Casa de avocatură PeliFilip a acordat consultanţă juridică companiei Digi Communications, acţionarul majoritar al RCS& RDS, vizând oferta publică de 21,7 milioane de acţiuni ale companiei RCS& RDS, desfăşurată în vederea listării pe piaţa de capital.

Oferta constă dintr-o tranşă adresată publicului din România, precum şi o tranşă adresată investitorilor instituţionali din Statele Membre ale Spaţiului Economic European (EEA) şi celor din Statele Unite ale Americii şi se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 10 mai, preconizându-se că acţiunile Digi vor fi admise la tranzacţionare în jurul datei de 16 mai.

„Este proiectul de care sunt cel mai mândru din cariera mea. Digi este un client special pentru noi, lucrăm împreună de 10 ani şi întotdeauna au reprezentat un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multă muncă, talent şi aplecare spre client. Mă bucur că începând de acum şi alţii pot să beneficieze de rezultatele lor şi să fie parte din povestea lor”, a spus Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan, Partener, şi a fost compusă din Olga Niţă, Senior Associate, Ana Andreiana, Senior Associate Associate, Roxana Diaconu, Associate şi Dragoş Ungureanu, Associate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO