SIF Oltenia, acţionar majoritar la Lactate Natura, vrea un nou board la compania din Târgovişte

25 oct 2016 Autor: Liviu Popescu

SIF Oltenia, acţionar cu 39,7% la producătorul Lactate Natura Târgovişte (INBO), convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor pentru 8 decembrie pentru a revoca consiliul de administraţiei al companiei dâmboviţene.

SIF Oltenia vrea ca acţionarii să aprobe administrarea companiei cu 6,4 mil. lei capitalizare de un consiliu format din trei persoane, însă nu se menţionează dacă aceste trei persoane fac parte deja din actualul consiliu. Nici care este numărul de membri din componenţa actualului consiliu de administraţie.

Până la ora redactării acestei ştiri, reprezentanţii Lactate Natura nu au putut fi contactaţi pentru clarificări, iar cei ai SIF Oltenia nu au putut comenta. Acţiunile Lactate Natura afişau la cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare, de pe 19 octombrie, un preţ de 2,6 lei, în scădere cu 25,5% faţă de şedinţa precedentă.

De la începutul anului însă, acţiunile sunt în creştere cu 21%. În anul curent au fost efectuate doar cinci tranzacţii cu acţiuni INBO în valoare totală de 1 mil. lei. Compania este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO şi are ca acţionari şi Electroargeş (cu 16%), dar şi Revan Com cu 14,7%. 

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2016

 

Cuvinte cheie:
SIF Oltenia
, actionar majoritar
, Lactate Natura
, board
, Targoviste
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide