AdePlast a avut afaceri de 77 mil. euro în 2016, dintre care 4 mil. euro au venit din exporturi

2 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Producătorul de materiale de construcţii AdePlast a înregistrat anul trecut exporturi în valoare totală de peste 4 milioane de euro. Compania a intrat în 2016 pe pieţele din Ungaria, Bulgaria, Moldova şi Austria,

“Avem de ceva vreme în gând să iniţiem şi piaţa din Ucraina, însă evoluţia politică de acolo încă ne face să privim cu rezerve încă acest proiect. (...) Suntem atenţi la tot ce se întâmplă în spaţiul european plus Marea Britanie şi, pe fondul strategiei actuale, ne aşteptăm în 2017 la o creştere de 40% a exporturilor. Dacă luăm în considerare doar piaţa din Bulgaria, vedem un potenţial uriaş. Acolo sunt alocaţi 500 de milioane de euro în 2017 pentru reabilitarea termică, care vizează 2000 de blocuri. Banii provin din fonduri europene, iar proprietarii nu trebuie să plătească nimic. Noi am crescut cu 174% pe Bulgaria şi 88% pe Ungaria, iar potenţialul este enorm având în vedere informaţiile de mai sus”, spune Marcel Bărbuţ, proprietar AdePlast.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
adeplast
, exporturi
, afaceri
, venit
, bulgaria
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide