Business Construct

Cine construieşte autostrăzile României: Umbrărescu, turcii de la Makyol şi italienii de la Webuild au cei mai mulţi kilometri în lucru

Cine construieşte autostrăzile României: Umbrărescu,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.04.2024, 00:07 9474

Infrastructura rutieră din România a început să prindă avânt în 2023, astfel că, pentru prima dată în istorie, constructorii lucrează pe întreaga lungime a unei autostrăzi - în cazul A7, dar şi la altele în paralel.

Autostrada Braşov-Târgu Mu­reş-Cluj-Oradea, auto­strada de centură a Capi­talei (A0), autostrada Mol­do­vei (A7), autostrada Lugoj-Deva, autostrada Sibiu-Piteşti sunt câteva dintre cele mai importante proiecte de autostrăzi din România la această oră, proiecte care au strâns în jurul lor constructori cu origini în diferite ţări.

Pentru a realiza un top al celor mai mari firme de construcţii implicate astăzi activ în construcţia de autostrăzi, Ziarul Financiar a pornit de la lista autostrăzilor aflate în execuţie, disponibilă pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO