Business Construct

Mega Image deschide trei noi magazine în Bucureşti şi Ilfov

Mega Image deschide trei noi magazine în Bucureşti şi...

Autor: Roxana Rosu

30.01.2018, 11:29 836

Reţeaua Mega Image continuă extinderea pe plan local şi a deschis două noi magazine în luna ianuarie, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi a redeschis o unitate mai veche, tot în Capitală.

Astfel, retailerul a deschis un Mega Image în Comuna Berceni şi un Shop&Go pe strada Apusului din Bucureşti şi a redeschis magazinul de pe Bulevardul Mărăşeşti, tot din Capitală, după un proces de consolidare a clădirii în care se afla unitatea.

”Mega Image a contribuit împreună cu proprietarul spaţiului, printr-o investiţie în avans, la reconsolidarea blocului din care face parte. Închiderea magazinului a avut loc la finalul anului 2014, după promulgarea legii nr 282/2015, care viza interzicerea desfăşurării de activităţi în spaţiile comerciale precum magazine, săli de spectacole şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat. După reconsolidare, imobilul a trecut de la încadrare în Rs1 la încadrare în Rs3”, se arată într-un comunicat al companiei.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 599 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.  Cifra de afaceri netă a com­pa­niei a sărit de pragul de 1 mld. euro în 2017, conform anunţului anterior al com­paniei. Un sfert din business vine din mărci private.

Retailerul face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO