Business Construct

Şeful Immofinanz: Creşte cererea pe birouri

Sorin Vişoianu, country manager operations al Immofinanz

Sorin Vişoianu, country manager operations al Immofinanz

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.05.2016, 00:05 285
Aproape 40.000 de metri pătraţi de bi­rouri au fost tranzacţionaţi de la înce­putul acestui an de dezvoltatorul imo­biliar Immofinanz, incluzând con­tractele noi, dar şi prelungirile şi extin­de­rile în şapte dintre clădirile pe care com­pania le deţine pe piaţa din Bu­cureşti.
 
Chiriaşii noi au ocupat 19.200 de metri pătraţi, în vreme ce contractele de prelungire au avut ca obiect mai mult de 18.000 de metri pătraţi. Com­pa­nia activă în sectorul con­struc­ţiilor metalice Am Grup Agent şi lanţul de cantine Q’s Inn vor ocupa peste 3.500 mp în Pipera Ware­house, iar Antena TV a luat 9.000 mp în pro­iec­tul Iride Business Park.
 
La rândul său, Banca Transilvania, una dintre cele mai mari instituţii de credit din sistem, ocupă 1.800 de metri pătraţi în Băneasa Airport Tower. În cate­goria chiriaşilor noi se adaugă fir­mele active pe piaţa IT&C Deutsche Telekom Pan-Net România şi Com­puterGames.ro, care vor avea 4.000 de metri pătraţi de birouri în Iride Business Park.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO