Business Hi-Tech

3TS Capital Partners: Căutăm companii locale care să justifice investiţii de 5 mil. euro

Marius Ghenea, directorul de investiţii al 3TS Catalyst România

Marius Ghenea, directorul de investiţii al 3TS Catalyst România

Autor: Ioana Nita

09.09.2016, 00:04 540

3TS Capital Partners, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din Europa Centrală şi de Est care alocă în principal resurse în domeniul hi-tech, analizează piaţa locală pentru investiţii potenţiale de circa 5 mil. euro de care ar putea be­ne­ficia companii mai dezvoltate, însă care se află încă în faza de expansiune. 3TS Capital Partners adminis­trea­ză şi fondul 3TS Catalyst România prin inter­mediul cărora s-au investit până acum circa 10 mil. euro în start-up-uri locale de tehnologie.

„Fondul regional 3TS are o capitalizare de peste 100 milioane euro şi investeşte tipic sume de mi­nimum de 5 mil. euro pe companie.  Avem nevoie de com­panii mai mari, aflate încă în faza de ex­pan­siune, însă mai dezvoltate decât cele în care a in­vestit Catalyst România şi atunci trebuie să găsim ase­menea companii care să justifice investiţii de 5 mil. euro”, a declarat Marius Ghenea, directorul de investiţii al 3TS Catalyst România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO