Business Hi-Tech

8 lucruri care îmi plac şi 2 care lipsesc din noul Google Photos

8 lucruri care îmi plac şi 2 care lipsesc din noul...
07.06.2015, 14:13 234

Unul din capetele de afiş la conferinţa Google I/O, dincolo de Android M, a fost lansarea Google Photos. Chiar dacă este, de fapt, vechiul Photos din Google+, noul serviciu reprezintă o veste bună pentru utilizatori şi un pas important pentru Google, care ştie cât de importante sunt fotografiile pentru business-ul lui.

Se ştia deja cu ceva timp înainte că Google va separa serviciul Photos de Google+. Dar surpriza plăcută a venit din faptul că nu este doar un rebranding sau o simplă repoziţionare a produsului. Noul Google Photos vine cu noi aplicaţii şi funcţii care-l fac atrăgător pentru mulţi dintre cei care vor să-ţi ţină fotografiile online.

După o săptămână în care l-am întors pe toate feţele, am descoperit destule aspecte care-l fac un rival, poate nu imediat, dar în perspectivă, pentru servicii precum Flickr şi chiar Facebook. Am vrut să-l testez o perioadă relevantă pentru a-l prezenta în cunoştinţă de cauză, dincolo de ce s-a spus oficial, dincolo de ce s-a scris în grabă, imediat după lansare.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO