Business Hi-Tech

Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

Autor: Ioana Nita

18.02.2015, 00:00 858

Grupul Active Power Solutions (APS), controlat de omul de afaceri clujean Cătălin Chiş, a înregistrat anul trecut afaceri de 4,3 milioane de euro, în creştere cu 60% faţă de 2013, ca urmare a intrării pe noi pieţe - soluţii de comunicare B2C, - şi extinderii în străinătate. În 2014, APS a deschis magazine Vodafone în franciză, care au generat primele vânzări în retail ale grupului, şi a achiziţionat compania de software Barandi din Marea Britanie.

În total, grupul APS are patru companii - Active Power Solutions, partener strategic al Vodafone şi unul dintre jucătorii de pe piaţa de servicii telecom B2B, Business Academy, companie de training şi dezvoltare de personal, specializată în creşterea productivităţii prin dezvoltarea de noi competenţe, RT Solutions, distribuitor de soluţii de comunicare B2B şi soluţii de callcenter, şi Life is Hard, dezvoltator de servicii software. 

Anul acesta grupul a adaugat o nouă linie de business, un start-up în domeniul sănătăţii numit Doctrina - platformă online de comunicare pentru industria farma şi sectorul medical.  Pentru 2015, Cătălin Chiş estimează o creştere a afacerilor de 25% pe actuala structură a organizaţiei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO