Business Hi-Tech

ANRCTI functioneaza cu 50% din manageri

08.03.2007, 20:52 25

De la inceputul lunii decembrie, trei directori din structura Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) au parasit arbitrul telecom. Toate aceste trei posturi sunt vacante in continuare, ANRCTI urmand sa organizeze un concurs pentru ocuparea lor. Directiile de reglementare, economica si juridica au ramas fara directori dupa ce Radu Tudorache, Stefan Turban si Vlad Cercel si-au inaintat demisiile.
La acestea se mai adauga directia de comunicare publica, al carei director este in concediu de maternitate.
Conform organigramei ANRCTI, exista opt posturi de directori, ceea ce inseamna ca momentan ANRCTI functioneaza cu doar jumatate dintre directori. Reprezentanti ai institutiei au declarat ca pentru moment atributiile directorilor demisionari au fost delegate in jos in ierarhie.
Dintre cei trei, fostul director economic Stefan Parvan este singurul venit in organizatie dupa instalarea lui Dan Georgescu drept presedinte.
Totodata, singurul director demisionar a carui destinatie este cunoscuta este directorul juridic Vlad Cercel, ajuns la cabinetul de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii ca senior associate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO