Business Hi-Tech

Apple: Unele notebook-uri MacBook au baterii defecte

01.05.2007, 18:09 22

Apple a anuntat ca unele baterii care echipeaza notebook-urile MacBook si Mac book Pro ar putea avea probleme de performanta (nu se incarca atunci cand laptopul este conectat la incarcator), dar nu prezinta riscuri pentru siguranta utilizatorilor, scrie presa internationala.
Compania a declarat ca problemele apar la reincarcarea acumulatorilor care echipeaza notebook-urile MacBook si Macbook Pro vandute in intreaga lume in perioada februarie 2006 - aprilie 2007. Apple a precizat ca lucreaza in prezent la actualizarea unui software conceput pentru imbunatatirea performantei bateriilor.
In plus, compania a anuntat ca utilizatorii care au achizitionat notebook-uri cu bateriile in cauza pot beneficia de un set nou de baterii, in cazul in care acestea continua sa nu functioneze in conditii normale. Programul de inlocuire se aplica si daca PC-ul este iesit din perioada de garantie.
Reprezentantii Apple au declarat ca nu se asteapta ca programul de retragere a bateriilor sa afecteze profitul pe acest an. Compania a depasit cele mai optimiste estimari in al doilea trimestru fiscal, incheiat la finele lunii martie, anuntand o crestere de 88% a profitului, ca urmare a vanzarilor ridicate de computere Mac si playere digitale iPod.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO