Business Hi-Tech

Avstore.ro vinde sisteme audio şi video premium de 2,5 mil. euro

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Magazinul online avstore.ro, operat de compania Qube Net din Bucureşti şi specializat în vânzarea de sisteme audio şi video - în special din categoria premium -, estimează că va înregistra în acest an afaceri de 2,5 mil. euro, în creştere cu 25% faţă de anul precedent, pe fondul extinderii aface­rilor din zona de distribuţie şi al creşterii vânzărilor de sisteme audio, a declarat Marius Stănescu, managing partner şi acţionar al companiei.

În acest an, cea mai mare comandă primită de companie a fost de la o persoană fizică şi a avut o valoare de 100.000 de euro - pentru instalarea unui sistem audio video de înaltă performanţă într-o vilă din localitatea Corbeanca, din apropirea Bucu­reş­tiului, a spus Bogdan Ştefan, de aseme­nea managing partner al companiei, fără a oferi detalii despre identitatea clientului.

Compania a fost fondată în 2003 de Marius Stănescu, Bogdan Ştefan, Alexan­dru Bon­tilă şi Lucian Velea, a lansat maga­zinul online în 2007 şi este lider de piaţă pe seg­mentul căştilor audio de înaltă perfor­man­ţă, care pot avea preţuri şi de 2.000 de euro, a spus Ştefan.

„Avem o cotă de piaţă de 10%, din punctul de vedere al valorii, pe piaţa de căşti audio din România“, a precizat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO