Business Hi-Tech

Cine sunt proprietarii celor mai dinamice 13 companii româneşti de tehnologie din regiune

Cine sunt proprietarii celor mai dinamice 13 companii...

Autor: Ioana Nita

15.12.2015, 08:00 1076
Treisprezece firme româneşti care activează în domeniul IT au fost incluse în topul companiilor cu cele mai mari creşteri din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) realizat de gigantul american Deloitte -  Deloitte Technology Fast 500, ZebraPay fiind clasată cel mai sus. Compania, specializată în furnizarea de soluţii de plată electronică, a înregistrat o creştere a afacerilor de aproape 1.000% în ultimii 5 ani, situându-se astfel pe locul 85 în topul realizat de Deloitte.
 
“Prezenţa ţn topurile Fast 50 şi Fast 500 ale Deloite, a crescut vizibilitatea business-ului nostru în rândul oamenilor de afaceri şi a fondurilor de investiţii de pretutindeni, deschizând pe alocuri noi oportunităţi. În plus, poziţia în clasament a creat o creştere a încrederii în rândul angajaţior dar şi o creştere a dozei de încredere şi respect din partea partenerilor actuali”, a declarat Adrian Badea, CEO-ul ZebraPay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO