Business Hi-Tech

Dell prezintă fără să vrea configuraţia noului laptop Alienware M14x înainte de lansare

Dell prezintă fără să vrea configuraţia noului laptop Alienware M14x înainte de lansare

Autor: Ştefan Vrabie

10.04.2011, 13:01 93

Compania americană Dell, numărul trei mondial pe piaţa decalculatoare, a stricat neintenţionat surpriza detaliilor dinspatele ultimului său laptop Alienware M14x, prin postareamanualului înainte ca acesta să fie anunţat, potrivit site-uluielectronista.com.

Manualul prezintă o placă video GeForce 555 GT cu un display de14 inchi ce va avea ca opţiune şi o rezoluţie de 1600x900.

Împreună cu procesorul de top Core i7, sistemul va avea maimulte opţiuni de alegere a configuraţiei precum Wireless HD sauslot pentru date celulare 3G şi 4G.

În sistem mai găsim caracteristici precum 8GB de RAM, gigabitEthernet, SATA de 6Gbps pentru hard-diskuri cu capacităţi încănedezvăluite şi o cameră frontală de 2 megapixeli.

Nu este cunoscută capacitatea bateriilor de stoc, dar estemenţionat că un pachet cu opt celule de 63Whr poate fi inclus înconfiguraţie pentru cei care stau departe de o sursă de curent.Sistemul Alienware va fi destul de greu pentru dimensiunile sale,cântărind 3 kg.

Data de lansare a laptopului M14x încă nu este cunoscută, deşiexistenţa unor documente presupune o lansare în următoarelesăptămâni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO