Business Hi-Tech

Dezvoltatorul local de soft IT Six: Ajungem la 170 de angajaţi la finalul anului

Dezvoltatorul local de soft IT Six: Ajungem la 170 de...

Autor: Ioana Nita

05.08.2016, 00:06 357

Furnizorul de soluţii software în regim outsourcing IT Six Global Services din Craiova are în plan să îşi mărească anul acesta echipa cu circa 40 persoane, urmând să ajungă astfel la 170 de angajaţi la finalului lui 2016. Compania a încheiat anul trecut cu un număr total de 132 de salariaţi, ţinta fiind de a-şi dubla echipa în următorii trei ani.

„În 2015 am angajat 22 persoane. Acelaşi număr de angajări l-am realizat şi anul acesta încă din prima jumătate a anului. Am adus colegi noi în toate departamentele – tehnic, HR, marketing“, a declarat Anca Oprescu, director de resurse umane în cadrul IT Six Global Services.

Compania, înfiinţată în urmă cu 11 ani, oferă o serie de servicii IT – dezvoltare software, testare software, design web, dezvoltare aplicaţii mobile, consultanţă IT, pentru jucători din domenii precum telecom, servicii financiare, medical, logistică, auto şi high-tech.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO