Business Hi-Tech

Directorul financiar al UPC România va prelua un nou post în cadrul grupului

Jon Garrison

Jon Garrison

Autor: Adrian Seceleanu

26.08.2015, 00:06 889
Jon Garrison, directorul financiar al UPC România, a plecat la începutul acestei luni de la Bucureşti, după un an de mandat, pentru a prelua o altă poziţie la nivelul grupului american Liberty Global - proprietarul operatorului de cablu, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa de comunicaţii.
 
Garrison, care ocupa funcţia de director financiar şi pentru operaţiunile din Ungaria ale UPC, a preluat funcţia de vicepreşedinte pe segmentul financiar pentru Liberty Global la nivelul regiunii Europa Centrală şi de Est, conform datelor obţi­nute de ZF. Regiunea cuprinde şi operaţiunile din România şi Ungaria. Contactaţi de ZF, reprezentanţii UPC nu au confirmat informaţia până la închiderea ediţiei.
 
Garrison şi-a început cariera după ce a absolvit Universitatea din Denver, unde a obţinut şi un master în domeniul financiar-contabil. A fost audit senior manager pentru Deloitte în Denver şi Londra timp de 7 ani. În 2005, el s-a alăturat companiei Liberty Global în poziţia de VP technical accounting, responsabil pentru politica financiar-contabilă a operaţiunilor europene ale grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO