Business Hi-Tech

eMAG si-a lansat televiziune pe site

08.04.2008, 17:24 24

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a lansat la mijlocul lunii trecute un servicu denumit eMAG TV prin care compania difuzeaza pe site clipuri video in care sunt testate si prezentate produse incluse in oferta retailerului.
Potrivit oficialilor eMAG, serviciul este menit sa completeze descrierile corespunzatoare fiecarui produs si sa ajute utilizatorii sa-si formeze o opinie despre echipamente fara a se deplasa intr-un magazin clasic, unde le-ar putea testa. Astfel, utilizatorii eMAG TV pot viziona teste de produs, functionalitati, avantaje, comparatii, prezentare de accesare. In prezent, eMAG TV este disponibil in versiunea Beta si include prezentari video ale unor modele de notebook-uri, imprimante, telefoane mobile si camere foto si video ale unor producatori precum HP, Dell, Samsung, Apple, Canon. Initiativa eMAG este prima de acest gen de pe piata locala de retail online si vine sa completeze modelul adoptat de companie, respectiv promovarea prin showroom-ul propriu, in care clientii pot interactiona cu produsele.
Oficialii magazinului online nu au putut fi contactati pentru mai multe detalii.
eMAG si-a propus in acest an afaceri totale de 140-150 de milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO