Business Hi-Tech

Google are împreună cu Fitbit 400 de angajaţi în Bucureşti

Google are împreună cu Fitbit 400 de angajaţi în...
Foto: Profimedia

Autor: Adrian Seceleanu

19.10.2022, 00:02 146

Echipa Google din România a ajuns la aproximativ 400 de persoane şi va continua să crească în perioada următoare, au spus reprezentanţii companiei în cadrul unei conferinţe de presă. Cei mai mulţi oameni - 350 sunt în centrul Fitbit – iar diferenţa o reprezintă cei din biroul Google, care oferă consultanţă pentru utilizarea serviciilor companiei, a spus Elisabeta Moraru, country manager al Google. Întrebată de ZF cum a evoluat businessul companiei pe plan local, Moraru nu a oferit cifre, menţionând doar că întreaga piaţă a fost în creştere.

„Perioada pandemiei a făcut foarte multe companii să descopere digitalul şi am văzut mult mai multe companii care au cerut nu numai suport pentru partea de trainng dar şi să utilizeze mai mult partea de cloud şi chiar şi partea de inteligenţă artificială şi nu în ultimul rând zona de marketing digital pentru care noi suntem prezenţi aici să oferim consultanţă”, a spus Elisabeta Moraru. Compania Google Bucharest SRL, deţinută de gigantul american, a raportat anul trecut afaceri de 201 mil. lei, mai mari cu 447% faţă de anul anterior, cu un profit net de 12,3 mil. lei, mai mare cu 336%, şi un număr mediu de 296 de angajaţi, faţă de 50 în anul precedent.

Echipa Fitbit va continua să se dezvolte, a precizat Bucharest site tehnology lead la Fitibt. „Fitbit este în continuare o zonă în care investim, zona de tehnologie, zona de inovaţie şi chiar în momentul acesta continuăm să angajăm, sunt poziţii deschise, sunt disponibile pe site-ul nostru dedicat. Sperăm să găsim în continuare specialişti, să atragem talent”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO