Business Hi-Tech

HAT Group s-ar putea lista la bursa din Bucuresti

11.03.2008, 21:06 13

Compania israeliana Milomor analizeaza posibilitatea listarii diviziei sale HAT Group Romania SA, distribuitorul autorizat al telefoanelor Samsung pe piata romaneasca, la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit publicatiei israeliene Globes, citata de Mediafax.
Milomor, cunoscuta pentru afacerile din zona imobiliara, controleaza HAT prin intermediul Milomor Trade and Communication, ale carei principale activitati sunt derulate in Romania. Milomor Trade este prezenta pe piata locala si prin MCS Comunications, o retea de 61 de magazine de retail GSM sub brandul SAY, si o participatie de 24,5% la serviciul de televiziune prin satelit Boom TV al companiei DTH.
Contactati de ZF, reprezentantii HAT au refuzat sa ofere mai multe detalii.
Compania este din februarie 2003 reprezentant autorizat pentru divizia de telefoane mobile Samsung in Romania si asigura operatiunile de vanzare si distributie, serviciile post-vanzare, precum si promovarea marcii si a produselor.
Cifra de afaceri a HAT Group a atins anul trecut 53 de milioane de euro, iar obiectivul pentru 2008 prevede un nivel de 65 - 70 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO