Business Hi-Tech

MediaPro Interactiv a relansat portalul Apropo.ro

10.12.2007, 16:56 39

MediaPro Interactiv, divizia online a grupului MediaPro, a relansat portalul Apropo.ro, care le ofera acum utilizatorilor posibilitatea de a posta continut, acces la un serviciu e-mail cu o capacitate de stocare de 2 GB si la functii de transmitere de SMS-uri.
aMail este, conform companiei, primul serviciu romanesc de e-mail care ofera un spatiu de stocare de 2GB si permite transmiterea atasamentelor de pana la 20 MB (mai mult decat Yahoo Mail, unde limita este de 10 Mb si comparabil cu Gmail, care limiteaza atasamentele la 20 Mb). Serviciul Free SMS de pe portal permite transmiterea gratuita, zilnica, a cate unui SMS.
Pentru a accesa una din cele mai mari comunitati de chat din Romania, Apropo.ro pune la dispozitie serviciul Takla. Noul serviciu de video-sharing de pe portal, denumit Album, permite incarcarea simultana a 10 fisiere foto, audio sau video.
"Apropo.ro este cel mai complex proiect dezvoltat de MediaPro Interactiv pana in prezent. Am inceput cu servicii unice pe piata romaneasca si vom continua in acelasi stil, pentru ca ne-am propus ca Apropo.ro sa ajunga portalul numarul 1", declara Matei Garici, Project Manager Apropo.ro
Potrivit statisticilor Trafic.ro, Apropo.ro se situeaza pe locul 14 in categoria site-urilor de tip portal si de cautare si pe pozitia 128 in clasamentul general Trafic.ro cu aproximativ 72.000 de vizitatori in ultimele sapte zile.
In luna noiembrie, Apropo.ro a inregistrat pe Trafic.ro circa 297.000 de vizitatori care au accesat site-ul de 1,65 milioane de ori. De asemenea, conform Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI) realizat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), Apropo.ro a avut luna trecuta 1,45 milioane de afisari si 121.000 de clienti (vizitatori) unici.
MediaPro Interactiv este dizivia de internet a grupului MediaPro, care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate, cat si ca publisher, dezvoltand extensiile online ale brandurilor Publimedia. MediaPro detine si Ziarul Financiar
Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.go4it.ro, www. promotor.ro, www.showbiz.ro, www.descopera.ro, www.profesiionline.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO