Business Hi-Tech

Microsoft despre contractul de peste 30 mil. euro cu Guvernul României: avem un acord, dar preţul nu-l putem spune noi

Todi Pruteanu, Directorul de Comunicare al Microsoft Romania

Todi Pruteanu, Directorul de Comunicare al Microsoft Romania

Autor: Adrian Seceleanu

24.01.2013, 11:34 1209

Filiala locală a producătorului american de software Microsoft a ajuns la un acord cu Guvernul României în ce priveşte utilizarea tehnologiilor companiei de către administraţie şi sistemul educaţional, au declarat reprezentanţii firmei IT.

„Confirmăm ca am ajuns la un acord cu Guvernul României pentru termenii şi condiţiile legate de continuarea utilizării tehnologiilor Microsoft în sistemul educaţional preuniversitar şi în operaţiunile instituţiilor publice, pentru a susţine infrastructura de bază a Guvernului României şi servicii critice de guvernare. Suntem onoraţi de încrederea acordată de Guvernul României şi de intenţia de a semna un nou parteneriat strategic cu compania Microsoft”, a declarat Todi Pruteanu, Directorul de Comunicare al Microsoft Romania.

Pe de altă parte, compania nu a oferit detalii despre valoarea contractului, care va fi semnat între Guvern şi un distribuitor al Microsoft, respectiv reseller-ul D-con.net. Conform unui document publicat în decembrie 2012 de Guvern, valoarea contractului urma să fie de 33,254 mil. euro, faţă de o propunere iniţială a reprezentanţilor Microsoft de 45,1 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO