Business Hi-Tech

Mihai Dinei l-a înlocuit pe Alexandru Oprea la conducerea RCS Management

Alexandru Oprea a fost până în luna aprilie a acestui an directorul general al RCS&RDS. Mediafax Foto

Alexandru Oprea a fost până în luna aprilie a acestui an directorul general al RCS&RDS. Mediafax Foto

Autor: Adrian Seceleanu

30.09.2015, 00:00 788

Alexandru Oprea, care a fost până în luna aprilie a acestui an directorul general al RCS&RDS, a fost înlocuit de Mihai Dinei - şeful diviziei legale a companiei - în funcţia de administrator al firmei RCS Management, vehiculul prin care antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea controlează compania de cablu, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

„Adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii RCS Management (…) a adoptat următoarele hotărâri: 1. Se revocă Alexandru Oprea din funcţia de administrator ca urmare a demisiei acestuia înregistrată la data de 09.04.2015. 2. Se  alege  în  funcţia  de  administrator,  membru  al consiliului de administraţie pentru o durată care va expira la  data  de  19.02.2017,  Dinei  Mihai. 3. Se aprobă o remuneraţie netă de 1.000 lei pe lună pentru fiecare dintre membrii consiliului de administraţie“, potrivit documentului. Alexandru Oprea s-a retras în aprilie de la RCS&RDS după 18 ani în care a fost directorul general al operatorului.

Compania de cablu a înregistrat anul trecut în România afaceri de 470 mil. euro, în creştere cu 13%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO