Business Hi-Tech

Motorola: Pregătiţi-vă pentru smartphone-ul cu procesor de 2 GHz

Motorola: Pregătiţi-vă pentru smartphone-ul cu procesor de 2 GHz
11.06.2010, 10:25 27

Producătorii de telefoane mobile se grăbesc să răspundă lansăriiiPhone 4, Motorola anunţând chiar un telefon cu procesor de 2GHy ceva fi lansat până la finele acestui an, informează PCWorld.

Sanjay Jha, CEO al diviziei de consumer şi telefoane mobile aMotorola, a confirmat că până la sfârşitul anului va lansa unastfel de telefon.

Jha şi-a exprimat şi încrederea că în următorii ani companiilenu vor mai oferi angajaţilor laptopuri ci smartphone-uri. Jha nu aoferit detalii cu privire la acest telefon, dar un executiv alcompaniei a declarat că noul telefon va rula sistemul de operareAndroid, va include un giroscop şi un procesor grafic Nvdia Tegracu suport hardware pentru Flash 10.1.

Cele mai rapide telefoane de pe piaţă astăzi sunt Google NexusOne, HTC Evo şi HTC Incredible - acestea folosind un procesorQualcomm Snapdragon de 1 GHz. Apple a introdus de asemenea, odatăcu lansarea iPhone 4, un procesor A4 de 1 GHz. Qualcomm a anunţatrecent că va introduce pe piaţă procesoare dual-core pentrusmartphone-uri care vor rula la o viteză de 1,2 GHz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO