Business Hi-Tech

Omnilogic, distribuitor Sun in Romania

18.10.2004, 00:00 46

Omnilogic, furnizor de produse, software si servicii IT pe piata de IT&C romaneasca, a semnat un parteneriat cu Sun Microsystems, in baza caruia compania va distribui produsele Sun in Romania.
"Acest parteneriat cu Sun va oferi pietei romanesti noi solutii integrate pentru domeniul bancar, guvernamental, comercial, telecomunicatii si solutii de management pentru intreprinderile mici si mijlocii" a spus Gabriel Marin, director general Omnilogic.
Compania Sun este inventatoarea tehnologiei Java, utilizata acum pe telefoanele mobile si pe computere, precum si a sistemului de operare Solaris sau a suitei de aplicatii pentru birou StarOffice. Sun are aproximativ 35.000 de clienti in 100 de tari.
Recent, Omnilogic a extins parteneriatul cu producatorul american de aplicatii pentru securitate informatica Symantec, pentru a aduce pe piata locala si gama de produse Symantec Consumer Box, destinata utilizatorilor finali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO