Business Hi-Tech

Orange injumatateste tarifele la apelurile internationale

17.01.2008, 20:02 56

Orange Romania va reduce, incepand de joi, cu 50%, la 0,5 euro/minut, tarifele pentru posesorii de cartele preplatite la convorbirile internationale catre retele mobile din Republica Moldova, Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si Europa, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Pentru apelurile catre retelele fixe din Europa, Orange a redus tarifele internatioanle cu 50%, la 3 eurocenti pe minut. Totodata, apelurile de pe cartelele Orange PrePay catre Republica Moldova costa cu 17% mai putin, respectiv 0,3 euro/minut. Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila, cu 9,31 milioane de clienti, dintre care peste cinci milioane folosesc cartele preplatite.
Compania estimeaza ca va atinge in prima parte a acestui an zece milioane de de clienti.
Pe piata telefoniei mobile mai activeaza Vodafone Romania - 8,579 milioane clienti, Cosmote Romania - trei milioane de utilizatori si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu peste 500.000 de abonati.
Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a inregistrat in primele noua luni din 2007 venituri de 904 mil. euro si se asteapta pentru tot anul la peste 1,2 mld. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO