Business Hi-Tech

Orange ofera emisiunile MTV pe telefonul mobil

15.11.2007, 19:13 16

O serie de emisiuni ale postului MTV vor putea fi vizionate pe telefonul mobil, prin intermediul MTV Shorts live, de clientii Orange.
MTV Shorts direct pe telefonul mobil este un nou serviciu de televiziune live, in Orange World, disponibil prin colaborarea dintre Orange si MTV Networks International's Emerging Markets. Astfel, clientii Orange pot urmari in autobuz, la birou sau in timpul liber secvente din emisiuni MTV precum "Punk'd", in care se fac farse vedetelor, "Pimp My Ride", unde orice masina poate fi reparata intr-un mod inedit, sau emisiunea "Barrio 19", in care tinerii pot descoperi cum sa faca trucuri pe skateboard. Vizitatorii sectiunii Orange World video au acces la postul MTV Shorts in domeniul TV Live si pot descarca pe telefonul mobil, contra cost, videoclipuri cu secvente reprezentative din emisiunile lor preferate.
Orange ofera clientilor sai 20 de televiziuni in direct si o gama de continut video special creat pentru telefonul mobil. Serviciul Orange World ofera clientilor posibilitatea de a vizualiza, pe telefonul mobil, posturi precum ProTV International, Antena 3 sau BBC World.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO