Business Hi-Tech

Platforma online pentru comenzi de mâncare Uber Eats vrea să ajungă la 300 de restaurante partenere în România în 2018

În prima lună de funcţionare a Uber Eats în Capitală timpul mediu de livrare a unei comenzi a fost de 39 de minute

În prima lună de funcţionare a Uber Eats în Capitală timpul mediu de livrare a unei comenzi a fost de 39 de minute

Autor: Ioana Nita

06.08.2018, 00:06 485

Timpul mediu de livrare a unei comenzi Uber Eats în Capitală este de 39 de minute.

Compania americană Uber, cunoscută pentru serviciul de transport alternativ taxiurilor disponibil pentru utilizatorii de smartphone-uri, are în plan să ajungă la 300 de restaurante partenere pe piaţa locală pentru serviciul de comenzi online de mâncare Uber Eats.

Aplicaţia Uber Eats a fost lansată în Bucureşti anul acesta în luna mai, platforma având 100 de restaurante partenere la start.

„Uber Eats este o aplicaţie separată de livrare de mâncare care foloseşte aceeaşi tehnologie Uber şi care face din comandarea felurilor preferate o experienţă la fel de simplă precum solicitarea unei curse. Serviciul a fost lansat cu peste 100 de restaurante, în prezent am ajuns la peste 200, iar până la finalul anului ne propunem să avem peste 300 de restaurante partenere”, potrivit reprezentanţilor Uber România. Printre restaurantele partenere Uber Eats în Bucureşti se numără lanţurile City Grill şi Pep & Pepper (inclusiv Salad Box şi Resto Aperto), Japanos (sushi), El Torito (mexican) şi Pizza Bonita.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO