Business Hi-Tech

Primele imagini de la sediul Apple din San Fracisco de la lansarea iPhone 5 - LIVE TEXT

Foto: engadget.com

Autor: Claudiu Ilioiu

12.09.2012, 19:33 958

Apple se pregăteşte de lansarea noului model de iPhone, iPhone 5. Modelul trebuie să fie mai mult decât un simplu smartphone întrucât de el depinde viitorul companiei Apple Inc, potrivit Reuters.

Endadget a prezintat primele imagini de la sediul Apple din San Francisco.

Apple va încerca să recâştige lumina reflectoarelor miercuri prin lansarea noului model de iPhone, care promite un display de 4 inci şi tehnologia 4G, noua generaţie în materie de viteze de transfer, prezentă pentru prima dată pe un dispozitiv mobil

Rămâne de văzut însă dacă Tim Cook, directorul executiv al Apple, are vreun as în mânecă şi dacă va surprinde publicul printr-o tehnologie revoluţionară.

Lansarea noului iPhone vine la scurt timp după ce Nokia a prezentat primul telefon, care foloseşte ultima versiune a sistemului de operare Microsoft Windows. Nokia intenţionează să creeze o nouă gamă de dispozitive ce folosesc acest sistem.

Tim Cook trebuie să impresioneze atât consumatorii dar şi investitorii de pe Wall Street, având în vedere că vânzările iPhone reprezintă jumătate din câştigurile companiei Apple şi principala sursă de profit.

Tim Cook este lăudat pentru faptul că a reuşit să menţină productivitatea companiei Apple de la preluarea acesteia de anul trecut însă consiliul de administraţie încă se întreabă dacă el îl poate egala pe termen lung pe Steve Jobs, regretatul director al companiei, în materie de ingeniozitate şi inventivitate.


► Lansarea iPhone 5: Compania a închis Apple Store înainte de lansarea iPhone 5

► Lansarea iPhone 5: Noul iPhone riscă să reaprindă un război al preţurilor între operatorii wireless

► iPhone mai profitabil decât toate produsele Microsoft la un loc

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO