Profitul Net Brinel, una dintre cele mai mari afaceri IT din Cluj, a crescut cu 51%

1 iul 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Net Brinel, una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale din IT din Cluj-Napoca, a înregistrat în 2015 un profit net de 5,9 mil. lei, în creştere cu 51% faţă de anul precedent, conform datelor raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice şi disponibile pe site-ul instituţiei.

Compania controlată de antreprenorul Marcel Borodi a raportat o cifră de afaceri de 106,6 mil. lei (23,9 mil. euro), în creştere cu 34% faţă de anul precedent, şi un număr mediu de 90 de angajaţi, cu 8 mai mulţi faţă de anul precedent. Printre clienţii pentru care Brinel a lucrat anul trecut se numără Banca Transilvania, Emerson, austriecii de la Holzindustrie Schweighofer, Mol România, Teraplast, furnizorul de servicii software ISDC, Casa Judeţeană de Pensii şi universităţi din Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Arad.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.07.2016

 
Cuvinte cheie:
crestere
, it
, afaceri
, profit net
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide