Business Hi-Tech

RCS&RDS cauta 40 de agenti de vanzari in Iasi

03.03.2010, 23:00 84

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii telecom locale,controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari, cauta 40 de agenti devanzari in judetul Iasi, potrivit informatiilor oferite de AgentiaJudeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi.

"In perioada 3-10 martie, agentii economici din judetul Iasi auanuntat 144 de locuri vacante in domeniul serviciilor, dintre care40 au fost raportate de catre compania RCS&RDS", sustineAdriana Sarghie, purtator de cuvant in cadrul AJOFM Iasi.Contactati de ZF, reprezentantii operatorului RCS&RDS nu auoferit detalii legate de planurile de angajare. Pe site-ulcompaniei exista totusi anunturi de angajare disponibile pentrupozitiile junior sales sau agent de vanzari de teren si gestionar(pentru orasul Cluj). In prezent, compania are aproximativ 6.000 deangajati.

Printre cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca candidatiila functia de agent de vanzari se numara cunostinte in domeniultelecomunicatiilor, abilitati de negociere, absolvirea unorprograme de instruire in domeniul vanzarilor si cunoasterea uneilimbi straine, potrivit unui anunt de angajare publicat deRCS&RDS pe site-ul de recrutare Bestjobs. Salariul si bonusulunui agent de vanzari din telecom variaza intre 240 si 430 de euronet pe luna, conform reprezentantilor firmelor de recrutare.

RCS&RDS a afisat pentru primele 9 luni din 2009 un profitoperational de 78 mil. $, la venituri de 518 mil. $.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO