Business Hi-Tech

Romsys si-a luat om de vanzari de la un integrator de solutii SAP

11.03.2009, 18:39 308

Romsys, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a integratorilor IT, l-a recrutat in functia de Senior Team Leader Sales Industry pe Radu Voicu, care a lucrat in cadrul companiilor Fair Value si Softwin. In perioada 2005 - 2009, Voicu a fost directorul de vanzari al Fair Value, companie specializata pe implementarea de solutii SAP. Compania a pornit de la o cifra de afaceri de circa 100.000 de euro in 2005 si a ajuns la 4,5 milioane de euro la finele anului trecut. Anterior, el a ocupat timp de patru ani pozitia de director sector financiar in cadrul companiei Softwin a omului de afaceri Florin Talpes, fiind responsabil de implementarea proiectelor SAP CRM (soft pentru managementul relatiilor cu clientii) la BCR si BRD, precum si de construirea unei echipe de vanzari pe sectorul bancar. Radu Voicu a absolvit Universitatea din Bucuresti.
Romsys a mai recrutat oameni de la Softwin anul acesta " Horatiu Berdila, fostul director comercial al diviziei de consultanta si servicii IT Ascenta din grupul lui Talpes, a preluat functia de CEO al Romsys. El a fost urmat si de Emanuel Oana, fostul director Softwin responsabil de sectorul financiar. Pe de alta parte, Romsys si-a majorat de trei ori estimarile din ianuarie privind rata de crestere a veniturilor in acest an. Compania anticipeaza acum un avans de 10% al businessului, fata de 3% cat estima la inceputul acestui an noul CEO al Romsys, Horatiu Berdila. "Pe masura ce ne apropiem de inchiderea anului fiscal, avem o viziune mai clara asupra evolutiei afacerilor in 2008 si asupra obiectivelor pentru 2009", a declarat Berdila, care nu a exclus posibilitatea ca targetul sa fie revizuit si in aprilie. Potrivit datelor preliminare, rulajul Romsys pe 2008 a crescut de la 24,4 milioane de euro la 25,1 milioane de euro. Compania, controlata de fondul austriac New Frontier Holding (NFH), isi planificase la inceputul lui 2008 un avans de 15-20% al afacerilor.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO