Business Hi-Tech

Serviciul de informatii 931 se muta online

27.10.2005, 19:52 726

RomTelecom va lansa astazi versiunea online a serviciului 931 - Informatii Numere Clienti - au declarat oficialii companiei.

Utilizatorii de Internet vor avea posibilitatea sa utilizeze serviciul online 931 pentru a afla numerele de telefon ale clientilor din toata tara ale companiei chiar de pe site-ul oficial al RomTelecom, www.romtelecom.ro, in sectiunea "Utile".

Versiunea online a serviciului de informatii 931 va putea fi folosita si de utilizatorii de Internet aflati in afara granitelor tarii, au precizat oficialii RomTelecom.

Serviciul 931 online va putea fi utilizat la fel ca si cel prin telefon, utilizatorii avand nevoie de numele sau adresa persoanei al carei numar de telefon doresc sa-l afle, au explicat oficialii RomTelecom.

In plus, serviciul va dispune de doua optiuni de cautare, dupa persoane fizice sau juridice, astfel incat cautarea sa se faca mai usor prin baza de date a RomTelecom.

Ideea de a lansa si o versiune online a serviciului 931 a pornit de la faptul ca in Romania numarul de utilizatori de Internet a depasit pragul de 4 milioane, conform datelor oferite de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI). Mai mult, compania se concentreaza sa ofere utilizatorilor continut online relevant, iar noul serviciu se incadreaza in aceasta categorie, a precizat un oficial RomTelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO