Business Hi-Tech

Site de recrutare pentru pozitii de top in cadrul companiilor

25.08.2004, 00:00 33



Fondul american de investitii Netbridge a lansat pe piata romaneasca, in parteneriat cu HR Club, primul site specializat de recrutare pentru pozitii de top in cadrul companiilor, www.hr-romania.ro, portalul asigurand confidentialitatea totala a datelor, necesara specialistilor care lucreaza deja pe o pozitie similara intr-o firma.



Valoarea investitiei se ridica pana in prezent la 50.000 de dolari, site-ul fiiind creat si administrat de Netbridge, in timp ce partea romana a asigurat informatiile despre sectorul local al resurselor umane. Site-ul a fost construit cu sprijinul celor mai importante agentii de recrutare si



companii angajatoare din Romania.



La o luna de la lansare, statistica arata ca majoritatea specialistilor care si-au completat CV-ul pe site lucreaza in IT, marketing, finante si vanzari. Media salariilor oferite pentru posturile disponibile pe hr-romania.ro este de 1.000 de dolari, cele mai multe posturi fiind in domeniul vanzarilor (38%).



Portalul mai contine si articole de specialitate, adresate fiecarei categorii de public pe care o vizeaza, precum si o enciclopedie Who's Who, o radiografie a celui mai important esalon din mediul de afaceri romanesc. De asemenea, sectiunea "Oameni in miscare" prezinta specialistii care si-au schimbat recent locul de munca.



Confidentialitatea datelor permite fiecarui candidat sa isi poata ascunde CV-ul fata de angajatori, folosindu-l doar pentru ofertele la care vrea sa se inscrie, dar si fata de reprezentantul companiei la care lucreaza.



Pentru angajatori, hr-romania ofera un numar mare de candidati de top si un sistem avansat de evaluare a CV-urilor, ceea ce faciliteaza procesul de selectie. Site-ul a inregistrat pana acum 981 de cv-uri, 150 dintre acestea fiind evaluate cu rating maxim.



Serviciile hr-romania.ro sunt gratuite pentru candidati, iar companiile care doresc sa angajeze specialisti sau manageri de top si vor sa se informeze in domeniul resurselor umane pot folosi gratuit toate serviciile hr-romania pana la sfarsitul anului.



Netbridge este un fond de investitii american dedicat dezvoltarii de proiecte pe Internet in Romania si in exterior. Printre site-urile lansate pana acum se numara: trafic.ro, okazii.ro, aman2.ro, sentimente.ro, hr-romania.ro si reteaua de publicitate online boom.ro.



HR Club este asociatia profesionala a specialistilor din resurse umane din Romania din care fac parte majoritatea directorilor de resurse umane ale celor mai importante companii angajatoare si agentii de recrutare din Romania. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO