Business Hi-Tech

Site-urile postului Protv au avut cele mai mari cresteri in topul audientelor online din martie

Site-urile postului Protv au avut cele mai mari cresteri in topul audientelor online din martie
07.04.2009, 00:00 42

Numarul de clienti unici (vizitatori) ai site-urilor monitorizate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) a urcat in luna martie cu aproape 5% fata de luna precedenta, la 88,43 milioane, potrivit datelor din Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Cele mai vizitate site-uri din martie au fost roportal.ro (Inform Media, cu 2,73 milioane de vizitatori unici), forumul site-ului softpedia.com (SoftNews Net; 2,64 milioane) si portalul de partajare video trilulilu.ro (2,49 milioane). Pentru roportal.ro este contorizat traficul celor 32 de subdomenii pe care site-ul le are in administrare.
Numarul de clienti unici inregistrati de cele mai vizitate 20 de site-uri ale unor companii media a inregistrat o crestere de peste 14% in intervalul februarie-martie, peste nivelul pietei, de la 16,73 milioane la 19,18 milioane.
stirileprotv.ro si protv.ro au consemnat cele mai mari cresteri, de 25%, respectiv 24%, in timp ce site-ul zf.ro a inregistrat un avans de peste 7% comparativ cu februarie, la aproape 700.000 de clienti unici.
Numarul total de vizitatori unici masurat de SATI s-a dublat comparativ cu iunie 2008. La jumatatea anului trecut, serviciul SATI, lansat in septembrie 2007, anunta depasirea pragului de 40 de milioane de clienti unici.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO