Business Hi-Tech

Smartphone-urile Utok vor avea preinstalată aplicaţia Zonga

Sergiu Biriş, CEO al Zonga

Sergiu Biriş, CEO al Zonga

30.04.2014, 00:04 1073
Utok, brandul de dispozitive mobile al distribuitorului local IT&C Skin Media, a încheiat un parteneriat cu Zonga pentru a oferi serviciul multi­media pe toate noile smartphone-uri şi tablete din gama sa, telefonul 351D fiind primul care va avea preinstalată aplicaţia.

„Aplicaţia Zonga va fi de acum preinstalată pe toate smartphone-urile şi tabletele UTOK“, a spus Sergiu Biriş, CEO al Zonga.

Aplicaţia Zonga permite accesul utilizatorilor de dispozitive mobile la o bibliotecă de circa 20 de milioane de melodii prin intermediul conexiunii la internet. Serviciul, care poate fi ac­cesat şi de pe calculator, a fost dez­vol­tat de compania românească Trilulilu Music, care este deţinută de Voda­fone, Universal Music şi compa­nia Tri­lulilu - unde acţionar majoritar este in­ves­titorul francez Alexis Bonte. Ser­viciul Zonga este cu plată, însă utiliza­torii smartphone-ului UTOK 351D vor avea preinstalată aplicaţia şi vor putea asculta muzică gratuit timp de o lună prin abona­mentul „Zonga Full“.

Smartphone-ul UTOK 351D este disponibil la precomandă la un preţ de aproximativ 70 de euro.

Anul acesta piaţa smartphone-uri­lor este estimată la apro­ximativ două milioane de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO