Business Hi-Tech

Start-up-ul Oraroo: 6.000 de proiecte din cadrul Ascendis sunt gestionate cu platforma noastră

Start-up-ul Oraroo: 6.000 de proiecte din cadrul Ascendis...

Autor: Adrian Seceleanu

29.06.2021, 17:45 552

Ascendis, una din cele mai mari firme de training şi consultanţă din România,  cu o echipă de 100 de persoane formată în majoritate din consultanţi / traineri care lucrează în general autonom, a început să utilizeze de la începutul anului 2020 Oraroo, o platformă integrată de administrare a forţei de muncă şi de management al proiectelor fondată în 2019, conform start-up-ului.

„Adopţia utilizării interne a platformei a făcut ca Oraroo să devină instrumentul de bază pentru planificarea şi urmărirea executării serviciilor în proiecte. Astfel echipa Ascendis a gestionat pentru livrare mai mult de 6.000 de proiecte în Oraroo. La Ascendis avem mai mult de 100 consultanţi, 200 proiecte în paralel, iar Oraroo ne permite să avem o evidenţă clară a volumului de muncă şi disponibilităţii angajaţilor noştri“, a declarat Andrei Goşu, managing partner în cadrul Ascendis. Prezent în cadrul emisiunii ZF IT Generation la începutul acestui an Bogdan Marin, fondator al Oraroo, afirma că start-up-ul are planuri globale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO