Business Hi-Tech

Sud-coreenii vor sa vanda 40.000 de dual-SIM-uri

27.11.2008, 18:07 76

Compania sud-coreeana WND Telecom Distribution intentioneaza sa vanda anul viitor pe piata locala 40.000 de telefoane mobile dual-SIM cu doua fete. Compania a lansat saptamana aceasta doua astfel de terminale, al caror pret variaza intre 200 si 250 de euro.

Telefoanele WND au doua ecrane si doua tastaturi, cate una pe fiecare parte a dispozitivului. Aparatele functioneaza simultan cu doua cartele SIM si vor fi vandute numai fara abonament.
Telefoanele se comercializeaza in retelele retailerilor Flanco si Flamingo, precum si in cadrul lanturilor de distributie Germanos (dealer Cosmote), Fonomat si Arsis (dealeri Vodafone).
Reprezentantii WND au precizat ca mai au ca obiectiv situarea intre primele cinci branduri de telefoane din Romania din punctul de vedere al notorietatii. Primele mobile lansate - WND Duo 2100 si Duo 2200 - sunt terminale GSM triband si nu au 3G. Ecranele LCD au diagonala de 1,8 inchi (4,57 cm), iar rezolutia camerelor foto este de 2 megapixeli.
Mobilele vin cu cate doua baterii si doua carduri microSD de 1 GB. Meniul telefoanelor este in limba romana. Compania va lansa alte doua terminale in luna decembrie. Unul se va adresa consumatorilor care cauta un produs de lux, au precizat reprezentantii WND, adaugand ca publicul tinta general il reprezinta middle-high managementul companiilor multinationale, care au adesea cate doua numere de telefon, precum si tinerii.
WND a investit circa 400.000 de euro in campania de promovare in presa, outdoor, radio si TV.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO