Business Hi-Tech

UPC lansează net prin cablu pentru firme la viteze de până la 120 Mbps

Autor: Adrian Seceleanu

25.05.2011, 23:31 434

UPC, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii decomunicaţii, a lansat serviciul de internet pentru firme InternetBusiness Fiber Power, care le oferă clienţilor acces la viteze dedescărcare a datelor de până la 120 Mbps. Abonamentul care oferăviteze de 120 Mbps costă 25 de euro pe lună, dat tarifele pornescde la 12 euro pentru pachete cu viteze de până la 12 Mbps.

Clienţii care optează pentru abonamente Business Fiber Power înprimele 3 luni de la momentul lansării vor beneficia de o reducerea preţului abonamentului de 25% pe toată perioada contractuală.Abonamentele Business Fiber Power 60 şi 120 sunt disponibile înacest moment în 13 oraşe - Bacău, Brăila, Bucureşti, Buzău,Cluj-Napoca, Constanţa, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Ploieşti,Roman, Timişoara. UPC avea la finele lunii martie 256.200 clienţipentru serviciile de internet, pe o piaţă dominată de RCS&RDSşi Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO