Business Hi-Tech

Vodafone da o luna de net mobil gratuit la cartelele prepay

21.09.2009, 18:15 121

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefoniemobila, le va oferi clientilor care activeaza o cartela prepay panain data de 5 octombrie posibilitatea de a utiliza gratuit timp de oluna serviciile de acces la internet de pe mobil, in limita unuitrafic de 500 MB de date - ca parte a luptei operatorului de a-siconsilida pozitia pe piata.

Compania a lansat si o alta oferta prin care un grup de patruutilizatori poate avea acces la cateva sute de minute de apelurigratuite in interiorul grupului. Clientii care activeaza cartelaVodafone pot alege pana la 3 alti utilizatori, dupa care la oricereincarcare a cartelei Vodafone de catre unul dintre membriigrupului, toti primesc minute bonus pe care le pot utiliza in grup.Spre exemplu, la reincarcarea cartelei Vodafone de catre fiecaremembru al grupului, cei patru primesc in total 800 de minute bonusde vorbit intre ei.

Vodafone avea la finele lunii iunie aproape sase milioane decartele active pe segmentul prepay - un segment pe care compania seconfrunta cu o competitie dura cu Orange si Cosmote. Orange, spreexemplu, a inceput sa ofere de la inceputul anului gratuit carteleprepay clientilor care solicita acest lucru prin completarea unuiformular online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO