Business Hi-Tech

Xapt a câştigat peste 15 proiecte noi în primele nouă luni ale anului

Mihai Madussi, managing director în cadrul Xapt Solutions România

Mihai Madussi, managing director în cadrul Xapt Solutions România

Autor: Ioana Nita

05.10.2016, 00:05 439
Xapt Solutions România, subsidiara locală a companiei ungare cu acelaşi nume specia­lizată în implementarea de soluţii software de business, şi-a majorat numărul de clienţi cu 8% în primele nouă luni ale acestui an, majoritatea proiectelor fiind realizate pentru jucători care activează în zona de producţie.
 
Compania cu afaceri de 2,5 mil. euro pe an, a demarat peste 15 proiecte noi în primele nouă luni ale anului, circa  30% din acestea fiind implementate în sectorul de producţie. Xapt implementează în principal soluţii de tip ERP (pentru gestionarea resurselor unei firme) oferite de Microsoft – Microsoft Dynamics AX şi Microsoft Dynamics NAV.  „Anul acesta, cea mai mare pondere în porto­foliul nostru de clienţi noi o au producătorii. Fie că vorbim despre companii producătoare locale care îşi extind activitatea şi încep să caute soluţii pentru gestionarea integrată a proceselor sau despre firme internaţionale ce preiau soluţiile folosite de grupul din care fac parte“, a declarat Mihai Madussi, managing director în cadrul Xapt Solutions România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO