Business Internaţional

Ambasadorul Mihalache: Starea româncei rănite în atentat este critică, a fost mutată la alt spital

Ambasadorul Mihalache: Starea româncei rănite în...

Autor: Dana Stanila

23.03.2017, 10:46 46

"La ora la care discutăm, femeia e în stare critică. A suferit azi-noapte o intervenţie chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. A supravieţuit, din fericire acestei intervenţii, are multiple leziuni şi, mai ales, are o problemă legată de funcţionarea plămânilor. După ce a suferit această intervenţie, a fost mutată la un alt spital, la «Sfântul Bartolomeus», pentru a i se face investigaţii la plămâni, pentru că sunt probleme legate de plămâni. (...) Prietenul ei nu are probleme de această anvergură, o fractură la laba piciorului şi este în afara oricărei stări de pericol", a spus pentru MEDIAFAX ambasadorul Dan Mihalache.

Cei doi tineri, cu vârste de 31 si 32 de ani se aflau la Londra pentru a sărbători ziua de naştere a băiatului.

Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, relatează BBC News.

Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii, iar presupusul atacator a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO