Business Internaţional

Carlo Ancelotti: Nu aş antrena niciodată Atletico, Barcelona, Inter sau Lazio

Carlo Ancelotti: Nu aş antrena niciodată Atletico,...

Autor: Andrei Pal

03.09.2016, 21:38 228

”Nu aş antrena niciodată Atletico sau Barcelona. Respect istoria, dar nu aş putea antrena Atletico, cum n-aş putea antrena nici Inter sau Lazio, ca fan al lui Milan ce sunt. Este istoria mea şi trebuie să o respect. Respect mult Atletico şi Barcelona, dar nu le-aş putea antrena. Am fost doi ani la Real Madrid şi trebuie să respect asta”, a declarat Ancelotti.

Carlo Ancelotti ştie că un meci împotriva lui Atletico nu e uşor, dar spune că pentru asemenea partide merită să fii antrenor.

”Îmi place să joc astfel de meciuri, excitante, pline de tensiune. Mi-e clar că nu ne va fi uşor. Toate meciurile mele împotriva lui Atletico au fost foarte complicate şi sigur că şi acum va fi la fel. Finala Champions League a fost foarte dură, sferturile de finală din sezonul următor, la fel. Am câştigat cu 1-0, dar doar graţie golului lui Chicharito pe final.

Niciodată nu am reuşit să câştig pe Calderon, nici cu Chelsea, nici cu Real. Bayern ştie deja cum joacă Atletico, pentru că i-a eliminat anul trecut. Nu s-a uitat acest lucru aici”, a mai spus Ancelotti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO