Business Internaţional

Funcţia de guvernator al statului California l-a costat de Schwarzenegger 200 mil. dolari

Funcţia de guvernator al statului California l-a costat de Schwarzenegger 200 mil. dolari

Autor: Traian Terzianm

16.01.2011, 16:56 95

Slujba de guvernator al Californiei l-a costat pe ArnoldSchwarzenegger cel puţin 200 de milioane de dolari, potrivitdeclaraţiilor vedetei dintr-un ziar din Austria, citat de agenţiade presă Thomson Reuters.

"Adunând cheltuielile cu veniturile pe care le-am pierdut prinrefuzarea rolurilor din filmele de la Hollywood, suma totală pentrucele două mandate se ridică la peste 200 de milioane de dolari", adeclarat Schwarzenegger, care a stat în funcţia de guvernator alCaliforniei din 2003 până anul trecut. Vedeta însă nu regretănimic. Potrivit acestuia, cel mai mare regret este prejudiciul adusfamiliei în această perioadă.

"Trebuie să repar multe acolo", a declarat vedeta, amintindu-şide zilele de duminică când soţia sa, Maria, şi copiii lor izbucneauîn lacrimi din cauza programului încărcat care nu le permitea sastea mai mult împreună. "Mi se rupea inima de fiecare dată", a maiadăugat Schwarzenegger, "M-am descurcat mai bine în al doileamandat, căci am încercat să vin zilnic acasă". În primii ani deguvernare, Schwarzenegger obişnuia să plece la Sacramento, capitalastatului, luni dimineaţa, pentru ca să se întoarcă acasă, la LosAngeles, abia la sfârsitul săptămânii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO