Business Internaţional

Investigare a scurgerilor de informaţii, solicitată Comisiei guvernamentale de supraveghere din SUA

Investigare a scurgerilor de informaţii, solicitată...

Autor: Olimpia Nicolae

16.02.2017, 19:40 38

Cererea a fost făcută prin intermediul unei scrisori de către republicanul Jason Chaffez, preşedintele Comitetului de Supraveghere a Camerei Reprezentanţilor, şi de către Bob Goodlatte, preşedinte al Comitetului Judiciar al Camerei Reprezentanţilor.

”Am solicitat ca biroul (inspectorului general-n.red) să înceapă de îndată o investigaţie în privinţa informaţiilor clasificate ce ar fi putut fi manevrate necorespunzător”, au scris aceştia în cadrul cererii.

Administraţia Donald Trump a fost asaltată de scurgeri de informaţii dăunătoare încă din prima lună de la punerea în funcţie a preşedintelui american, Donald Trump, inclusiv în cazul rapoartelor în privinţa contactelor dintre Flynn şi ambasadorul rus.

Preşedintele american a catalogat la rândul lui scurgerile de informaţii ca fiind ”o adevărată calomniere”.

Chaffetz, un republican al statului Utah, a refuzat până în prezent să investigheze presupusele conflicte de interese ale lui Donald Trump sau eventualele legături ale sale sau ale consilierilro săi cu Rusia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO