Business Internaţional

Simona Halep, despre problemele de sănătate din 2018: Aveam crampe şi am avut nevoie de ajutor

Simona Halep, despre problemele de sănătate din 2018:...

Autor: Departamentul Sport

07.04.2019, 11:25 524

Iar după ce ştirea a prins cheag, echipa Simonei a postat pe reţelele de socializare imagini cu jucătoarea aflată în spital. La momentul respectiv speculaţiile au curs, fiind avansate mai multe ipoteze. Halep a vorbit de la rar spre foarte rar, însă a explicat ieri, pentru Tennis Head, cele întâmplat la Antipozi, în urmă cu 15 luni. ”Am încercat să dorm, dar corpul meu a început să tremure. Aveam crampe şi am simţit nevoia unui ajutor. Am stat la spital 3-4 ore”, a spus Simona Halep, potrivit Tennis Head.

ESPN a anunţat la momentul respectiv că Simona a fost internată sâmbătă şi externată duminică. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii. Efortul de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren, într-o cursă cu oboseală de-a lungul celor şapte meciuri. Turneul din Australia a fost unul istovitor pentru fostul număr 1 mondial. Halep s-a accidentat în prima partidă, atunci când şi-a sucit glezna şi a jucat cu dureri de-a lungul celorlalte meciuri.

Organizatorii turneului de pe pământ australian au decis să tragă acoperişul pentru finala Federer - Cilic pentru a-i proteja pe cei doi sportivi de temperaturile extrem de ridicate, la Melbourne fiind 38 de grade Celsius. Măsura a fost luată după ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu Simona, ea suferind o dezhidratare din cauza efortului ridicat depus pe o vreme sufocantă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO