Business Internaţional

Un vapor cu 170 de persoane la bord s-a scufundat în Rusia

Autor: Radu Racu

10.07.2011, 16:53 417

Un vapor de agrement cu peste 170 de persoane la bord s-ascufundat duminică în fluviul Volga, în Rusia, din cauzenecunoscute până în prezent, scrie Reuters. O persoană a murit iaralte câteva zeci sunt date dispărute, conform primelor informaţiifurnizate de echipele de salvare.

"Nu ştim încă de ce s-a scufundat. Erau 140 de pasageri la bordşi 33 de membri ai echipajului. Unul dintre aceştia a fost găsitmort", a declarat un oficial din cadrul ministerului pentruSituaţii de Urgenţă.

Vaporul "Bulgaria" s-a scufundat în regiunea Tatarstan, în timpce se îndrepta spre oraşul Kazan, capitala regiunii, aflată la 830de kilometri la est de Moscova. Vasul s-a scufundat la circa 3kilometri de ţărm, într-o porţiune cu o adâncime de 20 demetri.

Primele date referitoare la supravieţuitori se contrazic:ministerul de urgenţe a anunţat 61 de dispăruţi, după un anunţanterior în care specifica 96 de dispăruţi. Agenţia de presă RIANovosti a relatat că 84 de persoane sunt încă dispărute.

UPDATE: echipele de salvare au anunţat că aurecuperat 167 de supravieţuitori. A fost găsit un mort, în timp cealte cinci persoane rămân dispărute

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO