Business Travel

Preţuri mai mici şi cu 50% la resorturile de lux din Turcia. „Românii au rezervat vacanţe în Antalya în ciuda tensiunilor din zonă“

Hotelierii turci au oferit reduceri de 20%-50% în staţiuni precum Antalya, Bodrum sau Kusadasi

Hotelierii turci au oferit reduceri de 20%-50% în staţiuni precum Antalya, Bodrum sau Kusadasi

Autor: Mirabela Tiron

05.04.2016, 00:05 1595
La o simplă căutare online de vacanţe în Turcia sunt afişate numeroase oferte pe site-urile agenţiilor de turism, cu reduceri între 20% şi 50%, în staţiuni precum Antalya, Bodrum sau Kusadasi.
 
Cele mai multe te îndeamnă să rezervi acum pentru a prinde discount-ul de preţ, deşi situaţia din Turcia este una tensionată, care a speriat mulţi turişti vest-europeni, pe lângă turiştii ruşi.
 
„De opt ori am fost în vacanţe all-inclusive în Turcia, pe litoralul românesc nu am făcut niciun concediu. Anul acesta însă sunt puţin speriată, aş vrea să mergem tot în Turcia, în Antalya, cu copilul, pentru că este destinaţia absolută pentru familiile cu copii, însă sunt cam sceptică şi mai aşteptăm cu rezervarea. Nu mi se mai pare nimic sigur“, spune Alina. Deşi ea nu şi-a rezervat încă sejurul în Turcia, alte câteva mii de români au profitat deja de aceste discount-uri pentru a rezerva un loc într-un hotel de lux din Antalya, potrivit oficialilor agenţiilor de turism locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO