Companii

A&D Pharma rămâne pe creştere

Autor: Ioana David

11.11.2010, 23:50 16

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic local, aînregistrat în trimestrul trei cea mai bună evoluţie din întregulan, adică un plus de 35,9% al businessului până la 179 mil.euro.

"Divizia de distribuţie clasică, Mediplus, continuă să sedezvolte rapid. (...) Sensiblu, cea mai mare reţea de farmacii subun singur brand din România, generează creşteri semnificative alevânzărilor. Activitatea de marketing&sales a început săintegreze activităţile recent achiziţionate în cinci state vecine",a Robert Popescu, CEO al A&D Pharma. O parte din creştereacompaniei vine din integrarea businessului internaţional care agenerat 16,7 mil. euro în perioada iulie-septembrie 2010.

Titlurile A&D Pharma se tranzacţionează din octombrie 2006pe piaţa principală a Bursei din Londra. Ultimele tranzacţii s-aufăcut la un preţ de 5,7 euro pentru un GDR, nivel la carecapitalizarea este de aproape 190 mil. euro. A&D Pharma estecontrolată indirect de către oamenii de afaceri Walid Abboud,Ludovic Robert, Roger Akoury şi Michel Eid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO