Companii

Aranjamentele florale, buchetele şi cadourile asigură peste 60% din volumul vânzărilor FlorideLux

Aranjamentele florale, buchetele şi cadourile asigură...

Autor: Mediafax

16.10.2016, 12:40 94

„Aranjamentele florale, buchetele şi cadourile asigură mai bine de 60% din volumul vânzărilor FlorideLux, în timp ce florile şi aranjamentele florale pentru nuntă au o cotă de aproximativ 10% din totalul produselor comercializate de grup. Restul veniturilor sunt generate de flori¬delux.ro; coroane.ro, brazidecraciun.ro, xclusive.ro şi cosuridelux.ro, deluxeflowershop.com“, a explicat Marius Dosinescu, fondatorul şi CEO-ul grupului FlorideLux.

În primele şase luni ale anului, veniturile grupului au depăşit 500.000 euro, fiind în creştere cu 15% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. Pentru anul în curs, compania se aşteaptă să depăşescă pragul de un milion de euro cifră de afaceri.

„La nivelul întregului an estimăm că grupul FlorideLux va avea o cifră de afaceri mai mare cu 20% faţă de nivelul înregistrat în 2015, respectiv 1,1 mi¬lioane de euro.“, a spus Dosinescu.

În 2015, grupul, care administrează magazinele online floridelux.ro, ww.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro şi www.cosuridelux.ro, a înregistrat o cifră de afaceri netă de aproape 900.000 euro, plus 13%, şi un profit de 200.000 euro, de patru ori mai mare comparativ cu anul anterior.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO