Companii

Ben&Ben merge spre 20 mil. euro din constructii si transport

27.05.2005, 14:59 45

Compania clujeana Ben&Ben Serv, firma specializata in constructii si transporturi rutiere de marfuri, estimeaza o cifra de afaceri de 20 mil. euro pentru anul in curs, fata de 11 mil. euro in 2004.

"Cresterea cifrei de afaceri - care era de 5 mil. euro in 2003 - poate parea atipica, dar aceasta evolutie a fost generata de cresterea substantiala a propriei structuri de exploatare, respectiv a parcului auto si a utilajelor", a declarat Ioan Bene, unicul asociat al companiei.

Constructiile de drumuri si transportul de marfuri reprezinta 80% din cifra de afaceri a companiei clujene. In 2003, firma a inceput un program de achizitii in sistem leasing, pentru circa 130 de autobasculante specifice, iar astazi Ben&Ben Serv detine un parc auto de peste 250 de autobasculante si peste 120 de utilaje specifice lucrarilor de constructii.

Societatea s-a infiintat in 1997 avånd ca obiect principal de activitate transportul rutier de marfuri. In timp, activitatea companiei s-a diversificat si s-a indreptat spre constructii retele de distributie gaze naturale, activitati in domeniul constructiilor de masini pentru industria usoara, domeniul turistic, hotelier, importuri si distributie lubrifianti si combustibili, alte lucrari de constructii civile. De asemenea, societatea are in exploatare, prin concesionari sau proprietate, balastiere si cariere de piatra si propriile statii de betoane.

Principalii parteneri de afaceri ai companiei sunt Grassetto Lavori, Colas Franta, Holcim Romånia, Sade Franta, Astaldi Max Bogl etc. De asemenea, compania a incheiat un contract de transport de materiale pentru un segment din parcul auto al constructorului Bechtel International Inc. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO